Víno vs. zdraví

24. září 2013 | 12.55 |
blog › 
Víno vs. zdraví

 O blahodárných účincích vína jsme již četli spousty, léta nám v televizních pořadech přednáší renomovaní lékaři a celosvětově je víno považováno za prakticky dietní alkohol.

Jak je to doopravdy?

Vědci se shodli, že zdraví prospěšnou míru alkoholu neznají, avšak znají míru, která tělu neublíží. Za takovou se považuje 1,5 dcl vína, malé pivo, či malý panák tvrdého alkoholu.

Čím je víno prospěšné?

Víno obsahuje antibiotické a protizánětlivé látky, a proto občasná konzumace vína má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, udržuje cholesterol a po jeho konzumaci dochází k lepšímu trávení.

Ochutnejte portské víno s blahodárnými účinky.

Pro více informací o zdraví a víně doporučujeme například následující článek

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář